HOME   »   スポンサー広告  »  スポンサーサイトnews  »  COOKING OF GRAINS.
RSSフィード iGoogleに追加 MyYahooに追加
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
$36
Water is the liquid usually employed for cooking grains, but many of them are richer and finer flavored when milk is mixed with the water, one part to two of water. Especially is this true of rice, hominy, and farina. When water is used, soft water is preferable to hard. No salt is necessary, but if used at all, it is generally added to the water before stirring in the grain or meal.
&10 &11 &20 The quantity of liquid required varies with the different grains, the manner in which they are milled, the method by which they are cooked, and the consistency desired for the cooked grain, more liquid being required for a porridge than for a mush.

All grains should be carefully looked over before being put to cook.


In the cooking of grains, the following points should be observed:


2. Have the water boiling when the grain is introduced, but do not allow it to boil for a long time previous, until it is considerably evaporated, as that will change the proportion of water and grain sufficiently to alter the consistency of the mush when cooked. Introduce the grain slowly, so as not to stop the sinking to the bottom, and the whole becomes thickened.

3. Stir the grain continuously until it has set, but not at all afterward. Grains are much more appetizing if, while properly softened, they can still be made to retain their original form. Stirring renders the preparation pasty, and destroys its appearance.

In the preparation of all mushes with meal or flour, it is a good plan to make the material into a batter with a portion of the liquid retained from the quantity given, before introducing it into the boiling water. This prevents the tendency to cook in lumps, so frequent when dry meal is scattered into boiling liquid. Care must be taken, however, to add the moistened portion very slowly, stirring vigorously meantime, so that the boiling will not be checked. Use warm water for moistening. The other directions given for the whole or broken grains are applicable to the ground products.
スポンサーサイト
NEXT Entry
Precautions to be taken while combing hair
NEW Topics
「蛮幽鬼」の完成披露試写会
引退相撲が開催されれば
sponsored
月別アーカイブ
プロフィール

netbizken

Author:netbizken
お客様とメーカー様との橋渡し
役をさせていただいております、

加藤と申します。
どうぞよろしくお願いいたします。

口コミ情報の掲載や私自身の使
用感をお知らせし、できるだけ短
い時間にて探すことができるよう
に日々お客様の判断材料を増や
せるよう研究してまいります。当サイトについてお問合せに関して 本サイトが提供するのは、情報・紹介であり、直接の販売・商品提供ではありません。
本サイトは各企業と提携をし、ショップページ、もしくは商品ページへとリンク形式で紹介しています。
商品を直接販売するのではなく、情報提供サイトとして運営しています。よって、商品についてのお問い合わせは各実店舗までお尋ね下さいますようお願い申し上げます。
紹介においてメールでの送信で事が足りなくなったときだけ
メーカー様の対応が遅い場合
お客様合意のもとでメール打ち合わせの上電話連絡を行うことがあります。
お客様とメーカー様との橋渡しに関係する
連絡先は順位
①info@kenstyle-big.info
②chanzu8@yahoo.co.jp

にてお願いいたします。
お返事は最大48時間内に返信いたします。

Yahoojapan オークション取引実績55です。
2010年7月改定

最新コメント
最新トラックバック

CALENDaR 123456789101112131415161718192021222324252627282930
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。