HOME   »   スポンサー広告  »  スポンサーサイトenglishnews  »  ABC OF SOUP MAKING.
RSSフィード iGoogleに追加 MyYahooに追加
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
$36 Various herbs and vegetables are required for the purpose of making soups and gravies. Of these the principal are, Scotch barley, pearl barley, wheat flour, oatmeal, bread-raspings, pease, beans, rice, vermicelli, macaroni, isinglass, potato-mucilage, mushroom or mushroom ketchup, champignons, parsnips, carrots, beetroot, turnips, garlic, shalots and onions. Sliced onions, fried with butter and flour till they are browned, and then rubbed through a sieve, are excellent to heighten the colour and flavour of brown soups and sauces, and form the basis of many of the fine relishes furnished by the cook. The older and drier the onion, the stronger will be its flavour. Leeks, cucumber, or burnet vinegar; celery or celery-seed pounded. The latter, though equally strong, does not impart the delicate sweetness of the fresh vegetable; and when used as a substitute, its flavour should be corrected by the addition of a bit of sugar. Cress-seed, parsley, common thyme, lemon thyme, orange thyme, knotted marjoram, sage, mint, winter savoury, and basil. As fresh green basil is seldom to be procured, and its fine flavour is soon lost, the best way of preserving the extract is by pouring wine on the fresh leaves.
&10 &11 &20 For the seasoning of soups, bay-leaves, tomato, tarragon, chervil, burnet, allspice, cinnamon, ginger, nutmeg, clove, mace, black and white pepper, essence of anchovy, lemon-peel, and juice, and Seville orange-juice, are all taken. The latter imparts a finer flavour than the lemon, and the acid is much milder. These materials, with wine, mushroom ketchup, Harvey's sauce, tomato sauce, combined in various proportions, are, with other ingredients, manipulated into an almost endless variety of excellent soups and gravies. Soups, which are intended to constitute the principal part of a meal, certainly ought not to be flavoured like sauces, which are only designed to give a relish to some particular dish.

スポンサーサイト
NEXT Entry
===================================================
NEW Topics
「蛮幽鬼」の完成披露試写会
引退相撲が開催されれば
sponsored
月別アーカイブ
プロフィール

netbizken

Author:netbizken
お客様とメーカー様との橋渡し
役をさせていただいております、

加藤と申します。
どうぞよろしくお願いいたします。

口コミ情報の掲載や私自身の使
用感をお知らせし、できるだけ短
い時間にて探すことができるよう
に日々お客様の判断材料を増や
せるよう研究してまいります。当サイトについてお問合せに関して 本サイトが提供するのは、情報・紹介であり、直接の販売・商品提供ではありません。
本サイトは各企業と提携をし、ショップページ、もしくは商品ページへとリンク形式で紹介しています。
商品を直接販売するのではなく、情報提供サイトとして運営しています。よって、商品についてのお問い合わせは各実店舗までお尋ね下さいますようお願い申し上げます。
紹介においてメールでの送信で事が足りなくなったときだけ
メーカー様の対応が遅い場合
お客様合意のもとでメール打ち合わせの上電話連絡を行うことがあります。
お客様とメーカー様との橋渡しに関係する
連絡先は順位
①info@kenstyle-big.info
②chanzu8@yahoo.co.jp

にてお願いいたします。
お返事は最大48時間内に返信いたします。

Yahoojapan オークション取引実績55です。
2010年7月改定

最新コメント
最新トラックバック

CALENDaR 12345678910111213141516171819202122232425262728293031
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。